SV Bagpipe Enschede

 

IMG 4938Velen van jullie hadden het officieus al vernomen maar per 1 november zullen Theo en Margriet, na 28,5 jaar, van hun welverdiende pensioen gaan genieten!

Wij willen jullie bij deze laten weten dat wij, als bestuur van Bagpipe Enschede, de afgelopen weken alles geprobeerd hebben om deze fantastische locatie voor onze vereniging te kunnen behouden, echter alle pogingen zijn, zwaar teleurstellend, op Nix uitgelopen.

Nadat uiteindelijk duidelijk werd dat overname van de Doedelzak ons helaas niet gegund zou worden zijn wij dan ook razendsnel overgeschakeld op plan B. Gisterenavond hebben wij daarover de laatste gesprekken gevoerd en wij zijn dan ook enorm blij dat wij jullie kunnen meedelen dat wij een geweldige nieuwe residentie in Café de Toekomst hebben kunnen vinden!
Café de Toekomst bevindt zich twee straten verderop (richting stadion) en wij zijn er van overtuigd dat wij jullie hier, met 100% zekerheid, alles kunnen bieden van datgene wat Bagpipe dé Bagpipe maakt!Nou, dat betekent dus ook automatisch dat wij 2 feestjes kunnen aankondigen en daar is namelijk Nix (niet) op tegen! Zaterdag 24 oktober, rondom de thuiswedstrijd tegen PSV, zullen wij dan ook afscheid nemen van de Doedelzak en daar gaan we iets bijzonders van maken! Wij vinden ook dat Theo en Margriet dit verdienen na hun jarenlange, trouwe en gastvrije dienstverlening, dus wij willen iedereen oproepen om deze, allerlaatste, dag langs te komen en hen te bedanken voor onze prachtige jaren daar!

Daarnaast zullen we dan zaterdag 7 november, rondom de Thuiswedstrijd tegen Heerenveen, onze nieuwe home inluiden en hier wil je eveneens zeker niets van missen!

Kortom, er staat heel wat te gebeuren maar het wordt mooi, heel mooi!

Op naar de Toekomst, op naar de Toekomststraat!