SV Bagpipe Enschede

Bagpipe Enschede, voor gemak, gezelligheid en voor massale ondersteuning van onze passie FC Twente is ontstaan uit een aantal vriendenkringen die elkaar bij thuiswedstrijden ontmoeten in café de Doedelzak. Bagpipe Enschede is opgericht om met een grote groep supporters de FC te ondersteunen tijdens de uitwedstrijden, uiteraard in een gezellige sfeer die voetbal ademt.

Op 12 juni 2008 kwamen, Edwin, Rene, Baal, Pee, Tonny, Zomers, Weenink, Los Theos en Nickey D in Café de Doedelzak bij elkaar om de ideeën voor de oprichting van een supportersvereniging te bespreken. De supportersvereniging Bagpipe Enschede is dan geboren. De doelstelling van de vereniging is het organiseren van busreizen naar alle uitwedstrijden van FC Twente. De leden worden via de site en nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de voordelige busreizen om zo met zoveel mogelijk fanatics met de club mee te reizen.

hannover

Door middel van de laagdrempelige verkoop van de de busreizen, inschijven via de site en contante en digitale betaalmogelijkheden, zouden er geen belemmeringen meer moeten zijn om de FC ook buiten Enschede te supporten. Tevens zorgt de vereniging voor verkoop van drank en versnaperingen tijdens de reizen. De voordelen uit kaart en drankverkoop komen ten goede aan de leden die meereizen met de club, zo wordt de prijs voor de uitwedstrijd zo laag mogelijk gehouden.

Café de Doedelzak is de uitvalbasis voor de vereniging. Theo en Margriet zorgen, zowel bij thuis als uitwedstrijden, voor de juiste voetbalsfeer. De bussen vertrekken dan ook vanaf de Doedel. Naast de Twekkelervelders en leden uit Enschede komen onze leden ook uit Hengelo, Oldenzaal en Losser. Daarnaast hebben wij ook nog diverse internationale leden woonachtig in onder andere Schotland, Engeland, Duitsland, Belgie, Polen en Noorwegen

You’ll never walk alone!

Bestuur Bagpipe Enschede